• Location: Belgium, Brussels
  • Date Posted: 5th Jan, 2017
  • Reference: 6555
Mijn cliënt is op zoek naar een Senior Salesforce Developer om hun team te versterken. De cliënt is een toonaangevende, internationale speler, waarbij jij je met jouw skills kan onderscheiden in de organisatie.

Jouw rol:
Als Salesforce Developer focus je je voornamelijk op het ontwikkelen van het APEX, Java framework en het configureren en modelleren van Salesforce. Daarnaast ontwikkel je custom applications en technische designs, test en ontwikkelt interfaces en rapporten.
Ten slotte zal je expertise kunnen uitwisselen met jouw ervaren collega's. Overleggen met stakeholders zal een onderdeel zijn van jouw taken. En buiten dat, je hebt de drive om jezelf continu te verbeteren zodat je de beste Developer wordt die de markt te bieden heeft.

Jouw profiel:
- Minimaal HBO afgeronde technische opleiding (informatica);
- Minimaal drie jaar ervaring op het gebied van Salesforce development;
- Sterke ervaring met Apex en Visualforce;
- In het bezit van tenminste DEV401;
- Jij hebt excellente communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden:
- €65.000 per jaar
- Premievrije pensioenopbouw;
- Onderdeel van een gespecialiseerd team;
- Kans om een internationaal netwerk op te bouwen.

Lijkt het jou een uitdaging? Solliciteer dan snel door je CV en motivatiebrief te sturen naar d.loosen@masonfrank.com of bel 0044 2073370873.

Mason Frank International is een wereldleider op het gebied van Salesforce.com recruitment.Key words: Senior, Salesforce, Developer, Brussel, APEX, Visualforce, DEV401

Similar Jobs

Salesforce Developer
Belgium, Brussels

Junior Salesforce Developer
Belgium, Brussels